domingo, 13 de junio de 2010

El feixisme italià

 Hola, som Javi Casañ i Josep de Haro, estudiants de 1r de Batxillerat i vos presentem aquest treball que hem realitzat aquestes 2 últimes semanes sobre el feixisme italià. Es tracta de fer un qüestionari, ajudant-se amb la informació que vos proporcionem nosaltres.

3 comentarios:

  1. Hola. Etiquetar l'entrada amb el nom del tema i resaltar d'alguna manera en l'escrit que heu fet de presentació. Corregir "semana".
    He llegit les primeres preguntes i, de moment, és un qüestionari per a nivell 0, vull dir en la informació que s'acompanya està de forma clara la resposta. Caldrà que ho modifiqueu per a que realment tinga mèrit el quiz.

    ResponderEliminar
  2. Poseu el gadget de les etiquetes en la barra lateral per falicitar la localització dels temes del vostre blog

    ResponderEliminar
  3. CORRECIÓ i AVALUACIÓ:
    - Faltes, manca d'accents en paraules, pronoms interrogatius i relatius
    - Qüestionari de nivell SENZILLÍSSIM, doncs el text que poseu per acompanyar la pregunta diu la resposta. És com preguntar de quin color era el cavall blanc de Santiago.
    - Manquen preguntes importants
    - Abús de preguntes amb text. Calia BUSCAR textos històrics del tema per fer preguntes, no trascriure el text del dossier
    - No s'aprofiten els vídeos per fer preguntes d'importància
    - No hi ha preguntes o apenes del tema central: causes i arribada al poder dels feixistes a Itàlia. De tal manera que no hi ha preguntes relacionades amb la situació econòmica, social, política d'Itàlia
    - 7ª pregunta: mala formulació en la redacció, preposició mal utilitzada
    - 11ª: dues preguntes poden ser correctes
    - 13ª: estat de "lloc"?
    - 15ª: resposta correcta incompleta
    - 16ª: ídem

    ResponderEliminar